Ejendomsmægler

Albertslund

Er du på boligjagt i Albertslund, får du brug for en ordentlig ejendomsmægler.

De fleste prøver kun at købe bolig ganske få gange i livet. Derfor lærer du ikke alle detaljerne om boligkøb, og hvis du ikke får den rigtige rådgivning, risikerer du at lave nogle dyre fejltagelser.

Et ordentligt boligkøb starter her

Det undgår du, hvis du får hjælp af en ejendomsmægler. Og i Albertslund hedder din ejendomsmægler Oxholm og Velbæk.

Vi lægger vægt på, at du som køber skal have en god og positiv service hele vejen igennem alle købets faser.

Det er det, vi forstår ved et ordentligt køb.

Trygt og nemt

Hos din ejendomsmægler i Albertslund oplever du hele købsprocessen som tryg og nem. Vi er opmærksomme på al den viden, du har brug for, når du skal finde din næste bolig.
 

Vi har overblikket over hele det lokale boligmarked, så når vi har fundet ud af, hvilken type bolig du leder efter, kan vi helt sikkert finde en, som lever op til dine forventninger.

Vi viser boligen frem, så du ikke selv behøver møde sælger. Mange oplever det som akavet at komme ind i andres hjem. Det har vi forståelse for, men vi er vant til at vise boliger frem, så vi gør det med stor respekt for både køber og sælger.
 

Vi håndterer alt papirarbejdet, og hele vejen igennem gennemgår vi alle detaljer. Og vi forklarer det lige så mange gange, som du har brug for – også selvom noget af det er lidt svært at forstå, når du ikke arbejder med det til daglig.

Lidt om Albertslund

Vi kan jo godt forstå, at du vil bo i Albertslund, for det er et dejligt sted, hvor du kan udleve drømmen om den næste del af dit liv.
 

Der bor ca. 27.500 indbyggere i denne københavnske bydel, som ligger mellem Glostrup og Taastrup. Der er kun 15 km ind til centrum, så selvom du bor tæt på dejlige naturområder, som Vestskoven med naturcentret Herstedhøje og Vejleådalen, har du let adgang til alle hovedstadens fordele og tilbud. Faktisk er mere end 60 % af kommunens areal dækket af skov og grønne områder.
 

home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Oxholm & Velbæk A/S

Hovedvejen 126
2600 Glostrup
CVR nr.: 40844902

telephone.png
envelope.png

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 16.00

Lukket

10.00 - 14.00

Velkommen til home Glostrup - Albertslund - Brøndby            Ejendomsmægler og Køberrådgivning

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

Albertslund kommune har gjort meget ud af at lave et opdelt trafiksystem, så hårde og bløde trafikanter så vidt muligt er helt adskilte. Det giver tryghed, når dine børn skal ud i trafikken på egen hånd. Og det betyder, at biltrafikken kommer hurtigere frem.

Du finder fem forskellige grundskoler, hvoraf en enkelt er en privatskole. Der er også en specialskole, et ungecenter og et gymnasium.
 

Næsten alle Albertslunds daginstitutioner er aldersintegrerede, så de fungerer både som vuggestuer og børnehaver. Det betyder, at dit barn kan gå i den samme institution, helt fra det fylder 6 måneder og til skolen starter.
 

Og med en velfungerende pladsgaranti, kan du være sikker på, at der rent faktisk er pasningsmulighed til dine børn. Der er selvfølgelig også private pasningsmuligheder, og en enkelt børnehave uden vuggestuebørn.

Hvad er køberrådgivning?

Din ejendomsmægler i Albertslund tilbyder køberrådgivning. Hvad er inkluderet i vores køberrådgivning?

Din køberrådgiver er ekspert på ejendomme i netop Albertslund, så du får kontakt med en af dem, der ved allermest om, hvad du kan forvente. Både af pris og kvalitet.
 

Køberrådgiveren gennemgår alle papirer med dig i detaljer, så du er sikker på, at du ikke overser noget og får ubehagelige overraskelser. Alle dokumenter i forbindelse med købsaftalen indeholder viden, som du kan få brug for at kende i detaljer.
 

Måske har du ikke selv overvejet at tjekke tingbogen og finde ud af, om der gælder særlige servitutter for den bolig, du overvejer at købe. Det kan også være rart at kende lokalplanen, så du ved, om der er en udvikling på vej, som påvirker din bolig positivt eller negativt. Alt dette hjælper købsrådgiveren med.
 

Når det handler om selve boligen rådgiver vi om ejerskrifteforsikring. Mange vælger den, mens andre købere kommer frem til, at de hellere vil være fri. Vi hjælper dig med at vurdere behovet for at gennemgå din kommende bolig med en byggesagkyndig før købet, og vi forklarer alt om miljø- og energiforhold for præcis den bolig, du kigger på. Måske har du drømme om forandringer i boligen, så den kan anvendes på en anden måde. Så rådgiver vi om muligheder og begrænsninger.
 

Selvfølgelig rådgiver din køberrådgiver også om de forskellige muligheder for finansiering af din bolig – herunder muligheden for lån gennem vores samarbejdspartnere.

Tilvalg til køberrådgivning

Hvis du har brug for yderligere hjælp i forbindelse med dit køb, er vi også klar med udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse. Vi hjælper med at finde den rigtige bolig ud fra netop dine behov.
 

Vi sammenligner prisen med markedsprisen, så du ikke kommer til at betale for meget. Og vi forhandler pris og betingelser med sælger.

Køberrådgivning hos din ejendomsmægler i Albertslund er ekstraordinært god service for din skyld.

Ring til os

 

Du kan ringe til os mandag til fredag
kl. 09:00 - 15:00

Skriv til os

 

Du kan skrive til os døgnet rundt,
hvorefter vi svarer hurtigst muligt

Vores kunder fortæller...

De var meget nemme at komme i dialog med og var meget gode med deres tilbagemeldinger efter fremvisninger, yderste kompetente medarbejder.

 

Vi kan varmt anbefale Home for deres meget professionelle arbejde. 

Vi har hele vejen igennem følt os rigtig godt behandlet og i sikre hænder mht. dokumenter, deadlines og vigtig information. Vi vil til enhver tid anbefale home til andre, der skal sælge deres bolig i Glostrup og omegn.

Home lavede et fantastisk stykke arbejde med salget af vores Elmehus, på under en måned formåede de at sælge vores bolig til en meget tilfredsstillende pris for os.