Ejendomsmægler

Brøndby

Et ordentligt salg af din bolig starter hos din Home ejendomsmægler i Brøndby. Vi ved, hvad køberne drømmer om.

Når du skal sælge din bolig, er du bedst hjulpet ved at bruge din lokale ejendomsmægler. Han kender og holder af dit lokalområde, så han kan både vise din bolig og hele området frem med den begejstring, der skal til, for at få salget i hus.

Et ordentligt salg

Vi kalder et hussalg for et ordentligt salg, når du som sælger får de penge for dit hus, som det er værd, og køber samtidig er tilfreds med den pris, han har betalt.

Det hører også med til et ordentligt salg, at der ikke er skjult noget for hverken køber eller sælger.

Sælg trygt og nemt i Brøndby

Har du en ejendom i Brøndby, som du overvejer at sælge, kan du trygt komme til os. Vi har et godt køberkartotek med interesserede købere, som måske leder efter netop din ejendom. Det gælder for både huse og lejligheder.

Vi kender markedet, så det er ret let for os at regne ud, hvilken pris din ejendom kan sælges for. Vi laver en realistisk vurdering. For hvis vi sælger dit hus for billigt, får både du og vi for lidt ud af det. Og hvis vi prissætter det for dyrt, bliver det ikke solgt, før vi sætter prisen ned.

Det er selvfølgelig i den sidste ende dig, der bestemmer, om du vil sælge til den pris, vi foreslår.

Salg af bolig - sådan foregår det

Din Home ejendomsmægler i Brøndby har stor erfaring i, hvordan du som sælger får det bedste og hurtigste salgsforløb.

Vi starter med et møde hjemme hos dig. Det er gratis og helt uforpligtende. Vi tager en snak om dine forventninger, og vi vurderer din bolig. Det er dig, der bestemmer, hvornår vi skal komme. Det er jo dig, der har boligen til salg, så det er vores opgave at være klar, når du er klar.

Vi vurderer din bolig ud fra størrelse, stand og beliggenhed. Vi ved, hvad markedsprisen er for boliger forskellige steder i Brøndby, så når vi har set, hvordan din bolig fremstår, kan vi med baggrund i vores erfaring og vores overvågning af markedet finde den rigtige pris.

home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Oxholm & Velbæk A/S

Hovedvejen 126
2600 Glostrup
CVR nr.: 40844902

telephone.png
envelope.png

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 16.00

Lukket

10.00 - 14.00

Velkommen til home Glostrup - Albertslund - Brøndby            Ejendomsmægler og Køberrådgivning

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

Vi kan også give dig vores bedste vurdering af, hvor lang tid det vil tage at sælge din bolig. Når du er klar, sætter vi boligen til salg.

Så bliver det synligt for enhver, der søgere efter bolig i Brøndby, at der nu er en ny, interessant ejendom på markedet. Vi annoncerer selvfølgelig på vores egen hjemmeside, og vi slår din salgsannonce op de vigtigste steder, hvor vi er sikre på, at de rigtige købere søger.

Meget ofte kommer køberen fra vores køberkartotek. Her har vi direkte kontakt til købere, hvor vi ved præcis, hvad de leder efter. Så det sker ganske ofte, at en køber fra kartoteket har slået til, før annonceringen for alvor er kommet i gang.

Nogle gange er køber ikke enig i den pris, vi har fundet frem til. Måske har du givet os et tip om, hvor meget du er villig til at slå af prisen ved salget. Under alle omstændigheder giver vi dig tilbagemelding om, hvilke betingelser køber forestiller sig.

Du skal ikke selv ud i drøftelser med køber. Vi klarer hele forhandlingen. Men det er i den sidste ende dig, der bestemmer, om du vil indgå en handel eller ej. Det hører nemlig med til det, vi kalder et ordentligt salg.

Og et ordentligt salg starter jo hos din Home ejendomsmægler i Brøndby.

Ring til os

 

Du kan ringe til os mandag til fredag
kl. 09:00 - 15:00

Skriv til os

 

Du kan skrive til os døgnet rundt,
hvorefter vi svarer hurtigst muligt

Vores kunder fortæller...

De var meget nemme at komme i dialog med og var meget gode med deres tilbagemeldinger efter fremvisninger, yderste kompetente medarbejder.

 

Vi kan varmt anbefale Home for deres meget professionelle arbejde. 

Vi har hele vejen igennem følt os rigtig godt behandlet og i sikre hænder mht. dokumenter, deadlines og vigtig information. Vi vil til enhver tid anbefale home til andre, der skal sælge deres bolig i Glostrup og omegn.

Home lavede et fantastisk stykke arbejde med salget af vores Elmehus, på under en måned formåede de at sælge vores bolig til en meget tilfredsstillende pris for os.