Ejendomsmægler

Glostrup

Vi sælger alle typer af boliger i Glostrup. Vi er din ekspert på boligsalg. Skal din ejendom i Glostrup sælges, så er det os, du skal kontakte.

Er du klar til den næste bolig, og skal du af med din bolig i Glostrup, så er vi klar til at hjælpe. Vi har både viden, lokalkendskab og engagement, så dit boligsalg bliver så let og trygt som muligt.

Home sælger alle boligtyper

Hos Home er vi eksperter på alle typer af boliger i Glostrup. Vi kender markedet. Vi kender lokalområdet. Og vi kender køberne. Så vi er det oplagte valg, når du søger en ejendomsmægler i Glostrup.

Har du en ejerlejlighed, så hjælper vi gerne med at finde en køber. Markedet for ejerlejligheder i Glostrup er fint, og du kan forvente at få en fair pris for din lejlighed, så du har et godt grundlag at komme videre på.

Et rækkehus i Glostrup er eftertragtet af den lille familie, som er færdig med at bo inde i byen. De føler måske, at der er blevet for trangt, og at trafikken er for tæt. Så vil de gerne lige rykke 10 km ud fra centrum og have et lille stykke græs, som børnene kan boltre sig på. Vi har køberen til dit rækkehus.

Skal du af med dit hus for at flytte i noget større eller mindre, så er vi også klar til at hjælpe dig videre. Det er vigtigt for os, at du får en god og seriøs salgsoplevelse. Derfor skal du vælge en ejendomsmægler med aktivt lokalkendskab, når dit hus i Glostrup skal videre til den næste ejer.

Salget er trygt og nemt

Vi gør det let for dig at sælge ejendom. Vi mener, at det er vigtigt, at du er tryg hele vejen igennem salgsprocessen. Derfor er det hele tiden dig, der træffer de vigtige beslutninger. Og vi sikrer, at du har det bedst tænkelige grundlag at træffe beslutningerne på.

Det kan vi, fordi vi hele tiden overvåger boligmarkedet i vores lokalområde, og fordi vi som ejendomsmægler sælger rigtig mange boliger i Glostrup.

Gennem vores lange erfaring har vi lavet et forløb, hvor du som sælger ikke behøver at foretage dig særlig meget i forbindelse med salget. Det har du jo hyret os til.

Sådan sælger du din bolig

Salget foregår gennem en fast proces, som er stort set ens fra salg til salg.

Vi starter med et møde hjemme hos dig i den bolig, du vil sælge. Her gennemgår vi dine ønsker og forventninger til salget, og vi forsøger at tilrettelægge salget, så det kommer til bedst muligt at leve op til dette.

home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Oxholm & Velbæk A/S

Hovedvejen 126
2600 Glostrup
CVR nr.: 40844902

telephone.png
envelope.png

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 16.00

Lukket

10.00 - 14.00

Velkommen til home Glostrup - Albertslund - Brøndby            Ejendomsmægler og Køberrådgivning

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

Vi har stort kendskab til markedet, og for det meste har vi helt for nylig solgt en eller flere boliger, som minder om din. Derfor ved vi meget præcist, hvilken pris vi kan forvente at lukke et salg på. Det handler først og fremmest om boligens beliggenhed, om boligens størrelse og om boligens stand.

Der er selvfølgelig forskel på, om du sælger en andelsbolig, en lejlighed, et rækkehus eller en villa. Vi kender købernes forventninger til alle typer af boliger i Glostrup.

I forbindelse med mødet laver vi en salgsvurdering. Vi giver dig et råd om den rigtige udbudspris, og i den sidste ende er det dig, der træffer alle beslutninger. Herefter går selve salget i gang. Vi markedsfører din bolig alle de rigtige steder, og meget ofte lykkes det os at sælge boligen til en køber fra vores køberkartotek.

Når køberen er interesseret, står vi for forhandlingen om pris og betingelser. Igen er det dig og kun dig, der træffer den endelige beslutning.

Ring til os

 

Du kan ringe til os mandag til fredag
kl. 09:00 - 15:00

Skriv til os

 

Du kan skrive til os døgnet rundt,
hvorefter vi svarer hurtigst muligt

Vores kunder fortæller...

De var meget nemme at komme i dialog med og var meget gode med deres tilbagemeldinger efter fremvisninger, yderste kompetente medarbejder.

 

Vi kan varmt anbefale Home for deres meget professionelle arbejde. 

Vi har hele vejen igennem følt os rigtig godt behandlet og i sikre hænder mht. dokumenter, deadlines og vigtig information. Vi vil til enhver tid anbefale home til andre, der skal sælge deres bolig i Glostrup og omegn.

Home lavede et fantastisk stykke arbejde med salget af vores Elmehus, på under en måned formåede de at sælge vores bolig til en meget tilfredsstillende pris for os.