Ejendomsmægler

København

Er du på jagt efter en ejendomsmægler med ekspertise i København, så er du landet det rigtig sted.

Med vores placering i Glostrup, betragter vi hele Storkøbenhavn som vores lokalområde, og vi overvåger ejendomsmarkedet her stærkt og professionelt.

Få god rådgivning

Vi gør meget ud af, at både købere og sælgere skal have en professionel oplevelse, når I møder vores eksperter.

Den gode handel handler ikke om, at køber skal betale urealistisk meget for sin nye bolig, eller at sælger skal presses til at sælge urealistisk billigt. Derfor gør vi meget ud af at afstemme forventninger med både købere og sælgere, så du altid er sikker på, at de priser på boliger i København, du ser hos os, svarer til markedsprisen.

Vi går ind for en ærlig og tydelig dialog, og vi laver det rigtige, ordentlige mæglerarbejde, så vi stiller os mellem parterne i prisforhandlingen og forsøger at nå det punkt, hvor begge parter føler, at de har gjort en god og ordentlig bolighandel.

Vores service til sælger

Når du skal sælge din bolig i København gennem os, starter vi med at møde dig hjemme i din bolig. Den bolig som du har tænkt dig at sætte til salg.

Du fortæller om boligen og viser den frem for os, og vi tager en god dialog om, hvad du forventer af salget. Hvor hurtigt har du brug for at få solgt, og hvor mange penge forestiller du dig at få ud af handelen? Hvis du samtidig skal på boligjagt i København, hjælper vi naturligvis også med at finde din næste bolig.

Efter mødet laver vi en salgsvurdering. Vi kender markedet og følger med i de forskellige udsving, der er. I København er det mest prisstigninger, vi ser, men priserne stiger forskelligt på forskellige typer af ejendomme.

De tre vigtigste ting, vi kigger efter, er boligens placering, boligens størrelse og boligens stand.

home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Oxholm & Velbæk A/S

Hovedvejen 126
2600 Glostrup
CVR nr.: 40844902

telephone.png
envelope.png

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 16.00

Lukket

10.00 - 14.00

Velkommen til home Glostrup - Albertslund - Brøndby            Ejendomsmægler og Køberrådgivning

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

Beliggenhed

Beliggenheden kan sagtens få en boligpris til at svinge med adskillige hundrede tusinde kroner afhængig af, om placeringen er attraktiv eller mindre attraktiv.

Du har sikkert selv en fornemmelse af, hvilke typer af købere der vil være interesserede i din bolig. Vi ved det præcist, så vi kan målrette markedsføringen mod netop den mest sandsynlige køber. Det er ikke de samme købere, der søger i Albertslund, på Østerbro og ved Skodsborg Strand.

Størrelse

Boligens type og størrelse er bestemmende for, hvilken type af køber vi skal kigge efter. Og dermed også, hvilket køberbudget vi skal sigte imod.

En étværelses lejlighed i eller nær centrum vil meget ofte blive solgt som forældrekøb og brugt som billig studiebolig, indtil den bliver solgt videre til den næste students forældre.

Et rækkehus med lille have går ofte til en børnefamilie, som er vokset ud af en lejlighed og har brug for lidt ekstra luft.

Et stort hus med plads til erhverv vil ofte blive solgt til en velkonsolideret selvstændig erhvervsdrivende, som gerne vil have sin arbejdsplads og sin bolig på samme adresse. De store strandvejsvillaer er en kategori for sig, hvor kun de største budgetter kan være med.

Boligens stand

Når vi vurderer din bolig, kigger vi naturligvis også efter, om den er et såkaldt håndværkertilbud, som kræver en stor indsats med istandsættelse, når køber har overtaget. Eller om den måske er nyrenoveret med nyt køkken i bedste kvalitet og tilsvarende materialer overalt.

Vi anbefaler normalt ikke, at du gør en masse ud af at renovere, hvis du ved, at du vil sælge om kort tid, for køber vil måske hellere renovere på en anden måde end de valg, som du træffer. Derfor kan det ofte være vanskeligt at tjene udgiften til renoveringen hjem ved et salg.

Men der må gerne være rent og ryddeligt. Og hvis der mangler enkelte lister og lignende småting, er det fint lige at få det fikset på forhånd. Det har typisk ikke nogen større betydning for prisfastsættelsen, men du får hurtigere solgt en bolig, som ikke har åbenlyse fejl og mangler.

Sådan foregår salget

Selve dit salg foregår ved, at vi annoncerer din bolig til salg de steder, hvor vi ved, at den typiske køber vil lede. Det er selvfølgelig først og fremmes på de rigtige steder på nettet.

Vi gennemgår også vores køberkartotek, hvor vi ganske ofte finder en køber, som står klar til at købe netop din bolig. Køberne i vores kartotek har vi haft en længere dialog med, så vi har et meget præcist billede af, hvad den enkelte køber lægger vægt på.

Når køber og sælger er enige om en pris, står vi for alt papirarbejdet, så både du og køber kan være sikre på, at alt er gået rigtigt til, og at der ikke opstår ubehagelige overraskelser. Herefter er det bare at vente på overdragelsesdagen.

Vores service til køber

Som ejendomsmægler i København er det også vigtigt for os at have en god dialog med vores købere. Vi gør meget ud af at afklare præcis, hvad den enkelte køber lægger vægt på, så vi kan bruge krudtet på at fremvise de mest relevante boliger. Det er den bedste service over for både købere og sælgere. Vi tilbyder også egentlig købsrådgivning, så køber også kan føle sig helt tryg ved handlen.

Ring til os

 

Du kan ringe til os mandag til fredag
kl. 09:00 - 15:00

Skriv til os

 

Du kan skrive til os døgnet rundt,
hvorefter vi svarer hurtigst muligt

Vores kunder fortæller...

De var meget nemme at komme i dialog med og var meget gode med deres tilbagemeldinger efter fremvisninger, yderste kompetente medarbejder.

 

Vi kan varmt anbefale Home for deres meget professionelle arbejde. 

Vi har hele vejen igennem følt os rigtig godt behandlet og i sikre hænder mht. dokumenter, deadlines og vigtig information. Vi vil til enhver tid anbefale home til andre, der skal sælge deres bolig i Glostrup og omegn.

Home lavede et fantastisk stykke arbejde med salget af vores Elmehus, på under en måned formåede de at sælge vores bolig til en meget tilfredsstillende pris for os.