Ejendomsmægler

Vestegnen

Skal du købe eller sælge bolig på Vestegnen, får du brug for en ordentlig ejendomsmægler. Du får brug for os.

Vi sikrer dig en effektiv bolighandel, hvor der er styr på alt det formelle og plads til dine personlige ønsker.

Sælg bolig på Vestegnen

Det er trygt og nemt at sætte din bolig til salg hos os.

Vi starter med et møde, hvor vi hører om dine forventninger til salget. Det foregår naturligvis hjemme hos dig selv i den lejlighed eller det hus, som du overvejer at sætte til salg.

Det giver os mulighed for at vurdere boligen, så vi kan finde den rigtige pris. Det betyder, at du får noget ud af handlen, og at boligen rent faktisk bliver solgt.

Når vi har fundet en mulig køber, viser vi din bolig frem, og vi står for hele forhandlingsprocessen.

Men det er altid dig selv, der tager den endelige beslutning. Den tryghed har du som sælger brug for i enhver bolighandel.

Køb bolig på Vestegnen

Som køber får du hos os den bedst tænkelige rådgivning i forbindelse med din næste bolig. Vi kender Vestegnen, og vi møder hele tiden nye købere og sælgere. Derfor følger vi tæt med i, hvilke detaljer du skal være særligt opmærksom på.

Din nye bolig skal gerne blive et trygt og godt sted for dig og din familie. Derfor er det vigtigt, at din ejendomsmægler har øjne og ører åbne, når du fortæller om dine krav og ønsker.

Lidt om, hvad Vestegnen er

Københavns vestegn er afgrænset af Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Brøndby, Albertslund, Vallensbæk, Ishøj og Høje-Taastrup Kommuner. Den nås med S-toget i retning mod Høje-Taastrup og Køge, og der er ca. 10-15 km ind til byen.

Området er kendetegnet ved både at være bynært og effektivt byplanlagt og samtidig have let adgang til store, grønne områder og masser af levende natur.

home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Oxholm & Velbæk A/S

Hovedvejen 126
2600 Glostrup
CVR nr.: 40844902

telephone.png
envelope.png

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 16.00

Lukket

10.00 - 14.00

Velkommen til home Glostrup - Albertslund - Brøndby            Ejendomsmægler og Køberrådgivning

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

Du finder alle typer af boliger på Vestegnen – både store og små lejligheder, rækkehuse og villaer.

Indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skoler og al tænkelig service er helt tæt på overalt. Der er generelt tænkt godt og effektivt over trafikplanlægningen, så hele familien let og trygt kommer frem til jeres daglige gøremål.

Ejendomsmægler på Vestegnen

Hvis du vil købe bolig på Vestegnen, er du bedst tjent med at gribe fat i en lokal ejendomsmægler. Vi kender nemlig de enkelte bydele og kvarterer, så vi kan svare på alle de spørgsmål, du måtte have.

Velkommen på Vestegnen.

Ring til os

 

Du kan ringe til os mandag til fredag
kl. 09:00 - 15:00

Skriv til os

 

Du kan skrive til os døgnet rundt,
hvorefter vi svarer hurtigst muligt

Vores kunder fortæller...

De var meget nemme at komme i dialog med og var meget gode med deres tilbagemeldinger efter fremvisninger, yderste kompetente medarbejder.

 

Vi kan varmt anbefale Home for deres meget professionelle arbejde. 

Vi har hele vejen igennem følt os rigtig godt behandlet og i sikre hænder mht. dokumenter, deadlines og vigtig information. Vi vil til enhver tid anbefale home til andre, der skal sælge deres bolig i Glostrup og omegn.

Home lavede et fantastisk stykke arbejde med salget af vores Elmehus, på under en måned formåede de at sælge vores bolig til en meget tilfredsstillende pris for os.