Køberrådgivning

Det at købe bolig er en ting, som de fleste af os kun prøver ganske få gange i vores liv. Samtidig er boligen for mange af os en af livets største enkeltstående investeringer.

Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig den rigtige, seriøse rådgivning, når du bestemmer dig for at investere i egen bolig.

Det er let at købe en bolig

Lad os slå det fast med det samme. Det er ikke vanskeligt at købe en bolig. Der er bare rigtig mange ting, du skal have styr på – og det kan din køberrådgiver hjælpe med.

Kender du for eksempel selv til, hvilke detaljer en købsaftale skal indeholde for at være gyldig? Ved du helt præcist, hvad du skal kigge efter i en tilstandsrapport? Kunne du blive overrasket over dine kommende udgifter til medlemskab af en ejerforening?

Disse og mange andre ting kommer ikke bag på din køberrådgiver.

Så hvis du vil være helt tryg og sikker i dit livs største investering, har du brug for køberrådgivning.

Foretag et køb med Home køberrådgivning

Hos os får du kompetent rådgivning i forbindelse med køb af bolig. Vi sikrer, at du få al den hjælp, du har brug for. Det er vigtigt, at du forstår alle detaljer af dit boligkøb, før du træffer din endelige beslutning.

Vi forklarer det hele – og hvis der er noget, du ikke får med i første omgang, så forklarer vi det en gang til. Det er din tryghed, der er i centrum for Home køberrådgivning.

Du bliver tilknyttet en fast køberrådgiver, som gennemgår alle handlens dokumenter. Det drejer sig altid om købsaftale. Men ofte er der også forskellige tinglyste servitutter, som du skal være opmærksom på, og det er også godt for dig at kende til lokalplanen for det område, du bosætter dig i.

Din køberrådgiver gennemgår alle dele af handelen for at sikre, at du kan blive helt tilfreds med din nye bolig.

home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Oxholm & Velbæk A/S

Hovedvejen 126
2600 Glostrup
CVR nr.: 40844902

telephone.png
envelope.png

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 16.00

Lukket

10.00 - 14.00

Velkommen til home Glostrup - Albertslund - Brøndby            Ejendomsmægler og Køberrådgivning

 • Facebook - Hvid Circle
 • YouTube - Hvid Circle
 • Instagram - Hvid Circle

Tjek af prisen

Hvordan ved du egentlig, om en ejendom er udbudt til den rigtige pris? Du kan selvfølgelig godt have en fornemmelse af, om den pris, sælger kræver, er den rigtige. Du kan sammenligne kvadratmeterpriserne i området, og du kan forsøge at finde ud af, hvad prisen for nylig har været på tilsvarende handler.

Din køberrådgiver har fingeren på pulsen på det lokale boligmarked. Vi taler med mange købere og sælgere, så vi ved meget præcist, hvilke faktorer der har betydning for boligens pris. Derfor er det også let for os at vurdere, om prisen på den bolig, du har kig på er sat rigtigt. Ofte kan vi også med baggrund i vores omfattende erfaring gætte, hvilke muligheder der er for forhandling i den enkelte sag. Og hvis du ønsker det, står vi gerne for at forhandle den bedst mulige pris hjem på den bolig, du har besluttet dig for at købe.

Papirarbejde ved boligkøb

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er en del papirarbejde ved boligkøb.

Din personlige køberrådgiver står for alt papirarbejdet. Hvis du skal være helt tryg ved din investering, har du brug for en kompetent professionel fagperson. Selv en lille fejl i papirarbejdet kan få stor betydning på længere sigt, så vi anbefaler klart, at du har en ekspert med på sidelinjen.

Hvad er en købsaftale?

Købsaftalen er den kontrakt, som køber og sælger indgår med hinanden om betingelser og pris for overdragelse af en ejendom.

De vigtigste ting, der skal være aftalt i købsaftalen, er naturligvis prisen og overtagelsestidspunktet. Men der kan sagtens aftales masser af supplerende ting. For eksempel kan det aftales, at bestemte ting skal bringes i orden før overtagelsen. Det kan også være, at I bliver enige om at noget løsøre skal følge med i handlen.

Købsaftalen vil for det meste henvise til en række andre dokumenter. Det drejer sig f.eks. om BBR-meddelelsen og andre offentlige dokumenter om ejendommen. Det er vigtigt, at din køberrådgiver sørger for at kontrollere, at alle disse supplerende dokumenter er i orden. Og hvis de ikke er, er det afgørende, at sælger får dem bragt i orden, før handlen indgås, og købsaftalen underskrives.

Et anden ord for købsaftale er slutseddel.

Hvad er en refusionsopgørelse

Der laves altid en refusionsopgørelse ved en bolighandel. Det er en opgørelse over købers og sælgers udgifter i forbindelse med overdragelsen.

Måske har sælger betalt nogle a conto-beløb forud, hvor perioden for dem rækker ind over overtagelsesdagen. Så skal køber naturligvis betale sin del af disse udgifter. Typiske eksempler på poster kunne være vand, varme, oliebeholdning, kontingenter, ejerskifteforsikring og så videre. Så alle målere skal aflæses på overtagelsesdagen, så refusionsopgørelsen kan blive præcis. Der er forskel fra handel til handel på, hvem der har ansvaret for at udarbejde refusionsopgørelsen. Det skal fremgå af købsaftalen, så der ikke opstår tvivl.

Hvad er et skøde?

Skødet er det dokument, som beviser, hvem der ejer ejendommen. Hvor købsaftalen indeholder alle detaljer om betingelserne for overdragelsen, rummer skødet kun det absolut nødvendige. Skødet er digitalt og skal tinglyses.

I mange tilfælde aftales det i købsaftalen, at køber har ansvar for at udarbejde skødet. Den opgave klarer din køberrådgiver for dig. Din personlige køberrådgiver har stor erfaring med at udarbejde skøder og ved derfor præcis, hvad der skal med for at sikre, at det hele foregår juridisk korrekt.

Et tinglyst skøde er en forudsætning for, at ejendommen er din, og derfor er det også et krav fra dem, som skal finansiere din handel, at skødet er på plads, før lånet kan udbetales, og handlen afsluttes endeligt.

Hvad er inkluderet i køberrådgivning?

Køberrådgivningen har til formål at gøre din bolighandel tryg og sikker, så den omfatter alt, hvad du har brug for at vide som køber.

 • Tjek af alle dokumenter

 • Tjek af tingbog, lokalplan m.v.

 • Tjek af rapporter om tilstand og el

 • Tjek af økonomi, ejerforeningsforhold m.v.

 • Rådgivning om forsikringsforhold – herunder ejerskifteforsikring

 • Rådgivning om byggesagkyndig gennemgang

 • Rådgivning om energi, miljø og anvendelsesmuligheder

 • Rådgivning om lån og økonomi

Derudover kan du tilvælge forskellige ydelser, som gør handlen endnu mere tryg og sikker for dig.

Ring til os

 

Du kan ringe til os mandag til fredag
kl. 09:00 - 15:00

Skriv til os

 

Du kan skrive til os døgnet rundt,
hvorefter vi svarer hurtigst muligt

Vores kunder fortæller...

De var meget nemme at komme i dialog med og var meget gode med deres tilbagemeldinger efter fremvisninger, yderste kompetente medarbejder.

 

Vi kan varmt anbefale Home for deres meget professionelle arbejde. 

Vi har hele vejen igennem følt os rigtig godt behandlet og i sikre hænder mht. dokumenter, deadlines og vigtig information. Vi vil til enhver tid anbefale home til andre, der skal sælge deres bolig i Glostrup og omegn.

Home lavede et fantastisk stykke arbejde med salget af vores Elmehus, på under en måned formåede de at sælge vores bolig til en meget tilfredsstillende pris for os.