Køberrådgivning

Albertslund

Hvis du har tænkt dig at købe en ny bolig, er det en god idé at rådføre dig med en professionel specialist. Det kan du gøre hos vores køberrådgiver.

Men hvorfor bør du bruge en boligrådgiver? De fleste mennesker køber kun hus eller lejlighed nogle få gange i deres liv, og derfor får du ikke den ekspertise i boligkøb, som vi har. Men du kan få adgang til vores boligrådgivers ekspertise.

Hvordan hjælper din boligrådgiver?

Din boligrådgiver er ekspert på boliger i Albertslund, og vi overvåger markedet hver eneste dag. Derfor kender boligrådgiveren alle detaljer, som du skal være opmærksom på i en bolighandel.

Boligrådgiveren tjekker alle dokumenter i forbindelse med handelen. Det gælder f.eks.

 • Købsaftale

 • Ejerforeningsforhold

 • Regnskaber, vedtægter

 • Tingbogsattester

 • Servitutter

 • Lokalplaner

 • Tilstandsrapport

 • og meget mere

Du får en let og overskuelig gennemgang af det hele, så du præcist forstår alle forhold omkring den bolig, du drømmer om.

Få kompetent rådgivning fra boligrådgiveren i Albertslund

Du bliver tilknyttet din personlige boligrådgiver, som følger dig og din sag helt fra din drøm om at købe bolig i Albertslund, og indtil du står med nøglen og skødet i hånden.

Boligrådgiveren er din sikkerhed for en tryg og ordentlig handel.

Hvis der er selv de mindste uregelmæssigheder med den bolig, som du kigger på, vil boligrådgiveren opdage det og forklare dig, hvilke risici du løber.

home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Oxholm & Velbæk A/S

Hovedvejen 126
2600 Glostrup
CVR nr.: 40844902

telephone.png
envelope.png

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 16.00

Lukket

10.00 - 14.00

Velkommen til home Glostrup - Albertslund - Brøndby            Ejendomsmægler og Køberrådgivning

 • Facebook - Hvid Circle
 • YouTube - Hvid Circle
 • Instagram - Hvid Circle

Vi kender også markedet så godt, at vi hurtigt kan afgøre, om din nye boligs udbudspris er rimelig. Vi ved, hvilke områder i Albertslund der er de mest attraktive, og som derfor afføder de højeste priser. Og vi følger prisudviklingen tæt. For eksempel har vi et klart overblik over handler med lignende boliger i den seneste tid. På den måde kommer du ikke til at betale for meget for din nye bolig. Og når de sidste papirer skal udarbejdes, hjælper din boligrådgiver også med det.

Få køberrådgivning fra Home

Køberrådgivning fra Home er et gennemprøvet og veludviklet koncept, der handler om at sætte dig som køber i fokus i en bolighandel.

Kontakt os i Home Albertslund, hvis du drømmer om at bo her i Albertslund-området.

Ring til os

 

Du kan ringe til os mandag til fredag
kl. 09:00 - 15:00

Skriv til os

 

Du kan skrive til os døgnet rundt,
hvorefter vi svarer hurtigst muligt

Vores kunder fortæller...

De var meget nemme at komme i dialog med og var meget gode med deres tilbagemeldinger efter fremvisninger, yderste kompetente medarbejder.

 

Vi kan varmt anbefale Home for deres meget professionelle arbejde. 

Vi har hele vejen igennem følt os rigtig godt behandlet og i sikre hænder mht. dokumenter, deadlines og vigtig information. Vi vil til enhver tid anbefale home til andre, der skal sælge deres bolig i Glostrup og omegn.

Home lavede et fantastisk stykke arbejde med salget af vores Elmehus, på under en måned formåede de at sælge vores bolig til en meget tilfredsstillende pris for os.