Køberrådgivning

Brøndby

Få hjælp fra en boligadvokat, når du køber bolig I Brøndby. Så er du sikker på, at du ikke overser detaljer, som kan blive dyre på langt sigt.

Kan du undvære en boligadvokat i forbindelse med dit boligkøb? Vores anbefaling er, at det kan du ikke. Vores køberrådgivere har køberrådgivning og ejendomshandel som vores specialistområder, og vi arbejder med det hver eneste dag. Desuden er vi veluddannede og kompetente på området.

Kan køberrådgivning betale sig?

Svaret er i langt de fleste tilfælde ja. Din personlige køberrådgiver hjælper dig med at afsløre mulige skjulte, dyre udgifter eller kommende udgifter ved din nye bolig. Så den pris, du betaler for køberrådgivningen, vil næsten altid være tjent hjem.

Desuden sparer du jo masser af tid på at sætte dig ind i alt omkring detaljerne i

  • Købsaftalen

  • Tingbogsattester

  • Ejerforeningens vedtægter og regnskaber

  • Lokalplaner

  • Tilstandsrapporter

  • Bygningens stand

Og alt det andet.

Vi overvåger det lokale boligmarked intenst, så vi hurtigt kan finde de punkter, hvor prisen på din nye bolig kan forhandles. Vi skaffer næsten altid et klækkeligt afslag i den udbudte pris – og så er boligrådgivningen jo allerede tjent hjem. Kontakt os for yderligere information omkring pris for køberrådgivning hos Home i Brøndby.

Er du klar til at købe?

Bliv bedre klædt på til din bolighandel i Brøndby ved at få køberrådgivning hos os. Måske er du i tvivl om forskellige forhold i lokalområdet. Vi kender i detaljer de forskellige kvarterer, og vi lytter meget til dine krav og ønsker.

Så vi kan ikke blot spare penge for dig – vi kan ovenikøbet hjælpe med at finde præcis den bolig, der lever og til dine boligdrømme.

home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Oxholm & Velbæk A/S

Hovedvejen 126
2600 Glostrup
CVR nr.: 40844902

telephone.png
envelope.png

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 16.00

Lukket

10.00 - 14.00

Velkommen til home Glostrup - Albertslund - Brøndby            Ejendomsmægler og Køberrådgivning

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

Når du køber bolig med hjælp fra vores køberrådgiver, er du tryg og sikker i din handel. Du har fået forståelse for alle de komplicerede detaljer. Og du ved præcis, hvordan økonomien i din nye bolig er her og nu – og hvordan du kan forvente, at den udvikler sig. Det giver en tryghed, som gør, at du kan koncentrere dig om at nyde den næste fase i dit liv og finde dig til rette i din nye bolig.

Boligadvokaten skriver papirerne

Nogle papirer i en bolighandel skal typisk udarbejdes af køber. Det er nok de færreste, der selv har prøvet at skrive et skøde eller lave en refusionsopgørelse. Vores boligadvokat har netop disse opgaver som en del af sin uddannelse og profession.

Lad boligadvokaten skrive papirerne – det giver tryghed og sikkerhed.

Ring til os

 

Du kan ringe til os mandag til fredag
kl. 09:00 - 15:00

Skriv til os

 

Du kan skrive til os døgnet rundt,
hvorefter vi svarer hurtigst muligt

Vores kunder fortæller...

De var meget nemme at komme i dialog med og var meget gode med deres tilbagemeldinger efter fremvisninger, yderste kompetente medarbejder.

 

Vi kan varmt anbefale Home for deres meget professionelle arbejde. 

Vi har hele vejen igennem følt os rigtig godt behandlet og i sikre hænder mht. dokumenter, deadlines og vigtig information. Vi vil til enhver tid anbefale home til andre, der skal sælge deres bolig i Glostrup og omegn.

Home lavede et fantastisk stykke arbejde med salget af vores Elmehus, på under en måned formåede de at sælge vores bolig til en meget tilfredsstillende pris for os.