Køberrådgivning

Glostrup

Når boligjagten i Glostrup går ind, er du sikkert opfyldt af drømme og tanker om de næste år i dit liv. Og måske også af en lille bekymring om, hvordan du sikrer dig et trygt og ordentligt køb?

Hvis du sørger for at få kompetent køberrådgivning, kan du koncentrere dig om at glæde dig til din nye bolig og overlade alt besværet til os.

Hvad er vigtigst for dig, når du vælger en rådgiver til din bolighandel?

Du bør ikke lade dig rådgive af hvem som helst.

Hos os bliver du tilknyttet en personlig boligrådgiver, som ikke blot er veluddannet og kompetent, men som ovenikøbet er vant til at håndtere boligsager i Glostrup. Din personlige køberrådgiver lytter til dig, så vi ved præcis, hvad dine ønsker og drømme går ud på.

Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvilken type af bolig der passer bedst til din situation. Og vi hjælper også med at afdække, hvilke muligheder du har inden for dit budget.

På den måde kan du være helt tryg ved, at din nye bolig passer til både dine ønsker og muligheder.

Vær sikker på, at du køber det bedste. Få rådgivning fra os

Hos Home i Glostrup har vi det store overblik over det lokale boligmarked. Vi kender alle de forskellige områder – både i Glostrup og på resten af Vestegnen.

Derfor kan du være sikker på, at vi hjælper dig med at finde den bolig, som bedst passer til dig. Og vi hjælper dig med din juridiske og økonomiske sikkerhed og tryghed.

Er prisen rigtig?

Hvordan finder du ud af, om den bolig, du kigger på, er udbudt til en rimelig pris?

home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Oxholm & Velbæk A/S

Hovedvejen 126
2600 Glostrup
CVR nr.: 40844902

telephone.png
envelope.png

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 16.00

Lukket

10.00 - 14.00

Velkommen til home Glostrup - Albertslund - Brøndby            Ejendomsmægler og Køberrådgivning

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

De vigtigste ting at kigge på er

  • Beliggenhed

  • Boligtype

  • Boligens størrelse

  • Boligens stand

Hvis du forestiller dig to ens boliger, hvor den ene ligger lige op ad motorvejen, mens den anden ligger med naturen i baghaven, er der selvfølgelig forskel på prisen.

Vi overvåger løbende boligmarkedet, så vi kan hurtigt se, om der er muligheder for at forhandle en bedre pris end udbudsprisen. Det er endnu en af de fordele, du får ved at få køberrådgivning hos os.

Ring til os

 

Du kan ringe til os mandag til fredag
kl. 09:00 - 15:00

Skriv til os

 

Du kan skrive til os døgnet rundt,
hvorefter vi svarer hurtigst muligt

Vores kunder fortæller...

De var meget nemme at komme i dialog med og var meget gode med deres tilbagemeldinger efter fremvisninger, yderste kompetente medarbejder.

 

Vi kan varmt anbefale Home for deres meget professionelle arbejde. 

Vi har hele vejen igennem følt os rigtig godt behandlet og i sikre hænder mht. dokumenter, deadlines og vigtig information. Vi vil til enhver tid anbefale home til andre, der skal sælge deres bolig i Glostrup og omegn.

Home lavede et fantastisk stykke arbejde med salget af vores Elmehus, på under en måned formåede de at sælge vores bolig til en meget tilfredsstillende pris for os.