Køberrådgivning

København

Køb af bolig er en af de største investeringer i vores liv. Og de fleste af os prøver det kun ganske få gange i løbet af livet. Det betyder, at du faktisk ikke selv når at lære det, der skal til for at sikre livets største investering. Så når du bestemmer dig for en bolig i København, er det vigtigt, at du sørger for at få den rigtige professionelle rådgivning.

Home tilbyder køberrådgivning i København

Din personlige boligrådgiver fra Home i København kender til alle de forskellige detaljer ved et boligkøb. Og det er dig som køber, der er i centrum. Vi sørger for, at du får en tryg handel.

Du ved formentlig ikke i detaljer, hvilke krav der er til en juridisk gyldig købsaftale. Og du har formentlig ikke erfaring med at skelne de vigtige detaljer fra de små ligegyldigheder i en tilstandsrapport. Eller ved du, hvad du kan forvente af udgifter og andre forpligtelser i forbindelse med en ejerforening ved din nye bolig? Alt dette og meget mere har din personlige, københavnske køberrådgiver helt styr på. Så for at gøre dit livs største investering til dit livs mest trygge og mest sikre investering, har du brug for køberrådgivning.

Stå stærkest, når du skal til at købe

Den kompetente rådgivning, du får hos os, stiller dig stærkt i dit køb. Der mangler ingen hjælp, for du skal forstå alt omkring dit boligkøb – helt ned til mindste detalje, hvis du skal træffe din endelige beslutning på et ordentligt grundlag.

Vi har erfaring og forståelse for, at mange skal have tingene forklaret mere end en gang for at blive helt klar til at købe. Du skal først skrive under på slutsedlen, når du er helt tryg. Og det er dig og kun dig, der kan mærke, hvornår det er.

Din faste, personlige køberrådgiver gennemgår hele handlen fra a til z med dig. Samtlige dokumenter bliver tjekket for uregelmæssigheder, så du ved, hvad du skal være specielt opmærksom på.

Købsaftalen er det vigtigste, centrale dokument. Der er en række af krav til, hvad købsaftalen bør indeholde, og hvilke øvrige dokumenter den henviser til. Din køberrådgiver sikrer, at din købsaftale er juridisk i orden, og at du er sikret den bedst mulige handel. Vi tjekker også tingbogen for særlige servitutter, som kan have betydning for, hvordan du kan bruge din nye bolig. Det eneste, der tæller for os, er, at du bliver helt tilfreds med din handel.

home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Oxholm & Velbæk A/S

Hovedvejen 126
2600 Glostrup
CVR nr.: 40844902

telephone.png
envelope.png

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 16.00

Lukket

10.00 - 14.00

Velkommen til home Glostrup - Albertslund - Brøndby            Ejendomsmægler og Køberrådgivning

 • Facebook - Hvid Circle
 • YouTube - Hvid Circle
 • Instagram - Hvid Circle

Pristjek som del af køberrådgivningen

Er din drømmebolig udbudt til en fair pris, eller er der skruet lidt rigeligt op for optimismen? For folk, som ikke er professionelle, er det meget ofte følelserne, der får lov at pege på, om en pris er for høj eller for lav. Du forsøger selvfølgelig på at sammenligne kvadratmeterpriserne i området, men i den sidste ende, er mange villige til at give for meget for en bolig, fordi de har forelsket sig i den.

Vi holder systematisk øje med udviklingen på boligmarkedet i København, og vi kender til de lokale forskelle. Vi ved også, hvilke kvarterer der ofte er mest attraktive for forskellige typer af købere. Derfor ved vi også med ret stor sikkerhed, om din drømmebolig kan forhandles væsentligt ned i pris, eller om prisen er sat realistisk. Den slags vurderer vi professionelt.

Når du har besluttet dig for at gå videre med købet af en bestemt bolig, overtager vi gerne prisforhandlingen på dine vegne. Mange synes, det er pinligt at bede om nedslag i prisen. Det synes vi ikke. Derfor kan vi i de fleste tilfælde forhandle en bedre pris, end du selv kan.

Få professional købervejledning

En bolighandel omfatter en del papirarbejde, som du teoretisk set godt kan klare selv. Men selv en tilsyneladende ubetydelig fejl kan over årene vokse sig uoverkommeligt dyr. Derfor mener vi, at du bør sikre dig professionel købervejledning, når du køber bolig i København. Ved du for eksempel på forhånd præcis, hvad de enkelte dokumenter dækker over?

Hvad er en købsaftale?

En købsaftale og en slutseddel er det samme dokument. Det er den kontrakt, som du indgår med sælger om, at du overtager ejendommen på en bestemt dato til en bestemt pris.

Købsaftalen rummer alle detaljer om handlen, og det kan vise sig vigtigt, at den henviser til præcis de rigtige underliggende dokumenter. Ud over pris og overtagelsestidspunkt, kan I også aftale alt muligt andet. Der kan være en plante i haven, som sælger gerne vil have med sig, og der kan være løsøre, som du gerne vil overtage. Hvis I laver aftaler ud over pris og tid, skal det fremgå af købsaftalen. Ellers kan du ikke være sikker på den juridiske gyldighed af aftalen.

Din køberrådgiver gennemgår både købsaftalen og alle de andre dokumenter for at sikre, at du er bedst muligt stillet i handlen.

Hvad er en refusionsopgørelse?

Refusionsopgørelsen er en opgørelse over, hvem der skal betale de forskellige driftsudgifter på ejendommen i forbindelse med overtagelsen. Måske er der olie tilbage i en olietank – hvordan afregnes det? Måske er der forudbetalt el, varme og gas med acontobeløb, som skal tilpasses efter måleren. Så skal målerne aflæses, og sælgers andel af forbruget skal gøres op.

Refusionsopgørelsen viser, om du skylder sælger penge for noget, han har betalt på forhånd. Det er ofte køber, som skal udarbejde refusionsopgørelsen. Det klarer din køberrådgiver.

Hvad er et skøde?

Skødet på en ejendom fortæller præcis, hvem der ejer ejendommen hvornår. Skødet skal tinglyses for at være gyldigt, da det er det officielle dokument, som viser, at ejendommen nu er din. Derfor er det også for det meste køber, der skal udfærdige skødet. Det har du formentlig ikke erfaring i selv – men din køberrådgiver har lavet masser af skøder før dit, så den opgave klarer vi.

Du kan ikke få lån i din bolig, hvis der ikke foreligger et tinglyst skøde, så alene derfor er det et centralt og vigtigt dokument.

Det får du

Køberrådgivning hos Home i København omfatter:

 • Total dokumentkontrol

 • Tingbogstjek

 • El- og tilstandsrapport tjekkes

 • Forhold om ejerforening tjekkes.

 • Rådgivning om ejerskifteforsikring

 • Råd om byggeteknisk hjælp

 • Råd om anden nødvendig hjælp

 • Låne- og finansieringsrådgivning

Plus en række tillægsydelser, som kan øge din tryghed for en god handel i København.

Ring til os

 

Du kan ringe til os mandag til fredag
kl. 09:00 - 15:00

Skriv til os

 

Du kan skrive til os døgnet rundt,
hvorefter vi svarer hurtigst muligt

Vores kunder fortæller...

De var meget nemme at komme i dialog med og var meget gode med deres tilbagemeldinger efter fremvisninger, yderste kompetente medarbejder.

 

Vi kan varmt anbefale Home for deres meget professionelle arbejde. 

Vi har hele vejen igennem følt os rigtig godt behandlet og i sikre hænder mht. dokumenter, deadlines og vigtig information. Vi vil til enhver tid anbefale home til andre, der skal sælge deres bolig i Glostrup og omegn.

Home lavede et fantastisk stykke arbejde med salget af vores Elmehus, på under en måned formåede de at sælge vores bolig til en meget tilfredsstillende pris for os.