Køberrådgivning

Vestegnen

Kunne du tænke dig at købe en bolig på Vestegnen. Så får du brug for vores kompetente og professionelle køberrådgivning.

Det kræver nemlig både grundighed og professionalisme, hvis du med sikkerhed skal igennem alle detaljer om et boligkøb. Og det er nødvendigt, hvis du skal være tryg og sikker på ikke at få ubehagelige overraskelser.

Home tilbyder køberrådgivning på Vestegnen

Vi holder selv til på Vestegnen, og vi handler med ejendomme her hele tiden. Derfor kan du trække på vores enorme lokalkendskab, når du får køberrådgivning hos os.

Mange af vores kunder fortæller, at de føler sig lidt fortabte, når de hører nogle af alle de faglige ord, som findes i forbindelse med ejendomshandel. Kan du for eksempel svare på dette:

  • Hvad opgør du i en refusionsopgørelse?

  • Hvad kan du læse i Tingbogen?

  • Og hvor kan du læse den?

  • Hvordan tjekker du for fejl i BBR-meddelelsen?

  • Hvad er forskellen på et skøde og en købsaftale?

Det kan godt føles utrygt at lave den måske største investering, du gør i hele dit liv, når du møder alle disse ord, som du ikke kender den præcise betydning af. Her træder din personlige køberrådgiver til.

Vi forklarer hver eneste detalje i din handel, og vi kontrollerer, om alle dokumenterne er præcis, som de skal være.

Med vores professionelle køberrådgivning får du det fulde overblik over din handel, og du kan være helt tryg ved, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser.

Stå stærkest, når du skal til at købe

Med god rådgivning kan du koncentrere dig om det, som er vigtigst for dig, nemlig at skabe et godt hjem i den næste fase af dit liv.

home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Oxholm & Velbæk A/S

Hovedvejen 126
2600 Glostrup
CVR nr.: 40844902

telephone.png
envelope.png

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 16.00

Lukket

10.00 - 14.00

Velkommen til home Glostrup - Albertslund - Brøndby            Ejendomsmægler og Køberrådgivning

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

Hvis du ikke på forhånd har kig på en bestemt bolig, hjælper vi dig med at afdække dine behov, ønsker og krav. Og vi hjælper dig med at afstemme dette med dit budget.

Nogle gange kan det ske, at du må justere lidt på dine ønsker. Men andre gange kan vi faktisk finde løsninger, hvor du får mere, end du havde turdet håbe på inden for dine økonomiske muligheder.

Når du har fokus på en bestemt bolig, bliver køberrådgivningen meget konkret. Vi hjælper dig med at kontrollere, om købsaftalen indeholder alle de ting, som du og sælger har aftalt. Vi sikrer, at købsaftalen stiller dig så stærkt som muligt rent juridisk. Og så sørger vi for, at der ikke skjuler sig nogen overraskelser i de kringlede formuleringer.

Vi kender jo Vestegnen. Alligevel tjekker vi hver eneste gang lokalplanen for netop det område, hvor din nye bolig ligger, så du kan se, om der gode eller dårlige ting på vej i nabolaget, som har betydning for, om du vil købe netop denne bolig.

Vi undersøger også om tingbogen gemmer på overraskende servitutter, der begrænser mulighederne i din nye bolig. Det er vigtigt at vide på forhånd.

Tilstandsrapport og el-installationsrapport kan godt være noget uoverskuelige. Fejl og mangler, der fremstår som småting, kan være uoverskueligt omfattende – og dyre. Og ting, der måske ser alvorlige ud, kan måske klares med et plastikdæksel til 20 kr.

Mange steder på Vestegnen bliver du automatisk medlem af en ejerforening, når du køber din nye bolig. Det er et krav at være medlem, og det koster penge. Vi sikrer, at du har fuldt indblik i ejerforeningens økonomi og demokrati, så du ikke pludselig står med en uoverskuelig regning.

Ved en bolighandel vil du oftest opleve, at sælger har skaffet et tilbud om ejerskifteforsikring. Det er op til dig, om du vil tegne denne forsikring, og det er dig, der skal betale for den. Vi giver dig konkrete råd i det enkelte tilfælde.

Måske er den ejendom, du kigger på i en stand, hvor vi vurderer, at det vil være bedst for dig at få din egen bygningssagkyndige med på råd. Vi er vant til at vurdere bygninger, og vi ved præcis, hvad det er godt at få en fagperson til at kigge nærmere på.

Din nye boligs miljø- og energitilstand er ikke uvæsentlig. Hvis din bolig er dårligt isoleret, kan en billig bolig hurtigt blive dyr i drift. Vi hjælper dig med at forstå din boligs energimærke, og vi drøfter med dig, hvilke forbedringer, det måske kan betale sig at lave i forbindelse med overtagelsen.

Og så hjælper vi naturligvis i samarbejde med vores finansieringspartnere med at finde den finansiering af din nye bolig, som passer dig bedst.

Få professionel køberrådgivning

Vi rådgiver dig på et sagligt og professionelt grundlag, uanset hvor på Vestegnen din nye bolig ligger. Om du lytter til vores råd, er helt op til dig. Din personlige køberrådgiver sørger bare for, at du har det bedste grundlag for at træffe de bedste beslutninger.

Men beslutningen er ALTID din.

Ring til os

 

Du kan ringe til os mandag til fredag
kl. 09:00 - 15:00

Skriv til os

 

Du kan skrive til os døgnet rundt,
hvorefter vi svarer hurtigst muligt

Vores kunder fortæller...

De var meget nemme at komme i dialog med og var meget gode med deres tilbagemeldinger efter fremvisninger, yderste kompetente medarbejder.

 

Vi kan varmt anbefale Home for deres meget professionelle arbejde. 

Vi har hele vejen igennem følt os rigtig godt behandlet og i sikre hænder mht. dokumenter, deadlines og vigtig information. Vi vil til enhver tid anbefale home til andre, der skal sælge deres bolig i Glostrup og omegn.

Home lavede et fantastisk stykke arbejde med salget af vores Elmehus, på under en måned formåede de at sælge vores bolig til en meget tilfredsstillende pris for os.